Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@03:54:58 GMT

سه دغدغه اصلی مسافرت

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۳۷۵۳

یکی از دغدغه های اصلی کسانی که میخواهند سفر کنند انتخاب شهر مقصدی است که مطابق با سلیقه و دلخواهشان باشد ، برای همین باید اطلاعات کاملی در اختیار مسافران باشد تا در این مسله کمکشان کند ، بنابراین امروز در این مقاله به معرفی سه تا از شهرهای توریستی و زیبای ایران میپردازیم.

چابهار

چابهار بندری در آخرین نقطه جنوب شرقی  ایران زیباست و چشمان هربازدیدکننده ای را معتاد به مناظر خودمی کند و زیباترین سواحل ایران در خودجای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باآغاز فصل پاییز و فصل سرما موج مسافران و گردشگران را به مناطق جنوب کشور خواهدبرد. همچون سفر با تور چابهار این مناطق با در اختیار داشتن جاذبه های متفاوت گردشگری با روی باز پذیرای گردشگران داخلی و خارجی هستن.

جاذبه های چابهار

 مردم چابهار مهربان تر از تصور ما از میهمانان خود پذیرائی می کنند . بندر چابهار یکی از مناطقی است که جاذبه های بکر گردشگری متفاوتی را در خود جای داده و گردشگران زیادی را به سوی خود جذب می کند. بندر چابهار لقب هندوستان ایران را از آن خود کرده است. همین موضوع می تواند برای بسیاری از گردشگران جذاب بوده و آنها را به فکر سفر به این منطقه بیندازد. از سوی دیگر گردش در هوای معتدل بهاری چابهار در روزهای پاییز و زمستان می تواند بر جذابیت این سفر بیفزاید. بدون شک نخستین گزینه شما برای استفاده از جذابیت های این منطقه دیدن غروب خورشید در کنار ساحل است که آرامشی غیرقابل وصف را ایجاد می کند.

اما کمی آن سوتر از این بندر، منطقه ای وجود دارد که شما را به یاد فیلم های تخیلی درباره مریخ می اندازد. کوه های بدبوم یا مریخی از دیدنی های حیرت انگیز چابهار محسوب می شود که به موازات ساحل از منطقه کچو تا نزدیکی خلیج گواتر کشیده شده اند. کمی استراحت در مریخ را با دیدن ساحل زیبای خلیج گواتر ادامه دهید ، بندری در کنار دریای عمان که در ۹۵ کیلومتری چابهار و دقیقا هم‌مرز با پاکستان است، به همین خاطر اجازه شنا در دریا داده نمی‌شود و تمام قایق‌ران‌ها نیز مراقب هستند به‌طور تصادفی وارد مرز پاکستان نشود.زیبائی این سال را هرگز فراموش نخواهید کرد . و اینها همه نیم روز از گشت های شما در تور چابهار فاراگشت کوروش کبیر هم نبود .برای دیدن باقی این داستان باید کوله بار سفر ببندید و با ما تماس بگیرید . منتظر تماس شما هستیم همسفر ...

قشم

امسال پیش بینی ها براین است که بیش از یک میلیون نفر از جزیره قشم در قالب تور قشم  بازدید کنند و البته این  تعداد نزدیک یک میلیون نفردر این جزیره اقامت خواهند داشت و فرصت این را خواهند داشت که در ایام مختلف در جشنهای بزرگ و آئینی و البته شروع فصلهای مختلف در کنار سواحل زیبای قشم شیرین ترین لحظات را تجربه کنند.اگر امسال تصمیم دارید با یک سفر اکتشافی و زیبا شروع کنید به قشم خوش آمدید .یک گردش و طبیعت گردی بی نظیر و دریای زیبا و سواحل متنوع و جنگل وانواع تفریحات و یک خرید عالی از مزایای این سفر شما خواهد بود . اگر بخواهید چندین روز را هم در قشم بگذرانید ما برای شما برنامه داریم و می توانید خود را سرگرم کنید . این جزیره بزرگترین جزیره دنیاست که تبدیل به یک کشور نشده است و از 22 کشور دنیا بزرگتر است و از 7 کشور دنیا جمعیت بیشتری دارد . اگر بخواهیم تیتر وار هم لیست اماکن دیدنی و البته تفریحات قشم را بگوییم این مقاله از حوصله خواند شما بیشتر خواهد شد بنابراین فقط به پرطرفدارترین آنها اشاره ای کوچک می کنیم :

تفریح در قشم

 غواصی : یکی از تفریحات پر بازدید قشم مدرسه غواصی در بلوار دریا می باشد در این مدرسه غواصی ورزش آبی، غواصی حرفه ای آموزش داده می شود. اگر به غواصی و ماهی های رنگارنگ کف اقیانوس علاقمند هستید می توانید به این مرکز غواصی مراجعه کنید. در این مرکز پس از گذراندن کلاس های آموزشی به شما مدرک معتبر غواصی ارائه می دهند.البته باشگاه های غواصی دیگری نیز در قشم هستند که برای غواصی تفریحی به شما کمک خواهند کرد و نیاز به آموزش زیادی ندارد .

مشهد

مشهد زیبا تر از آن چیزی هست که فکرش را بکنید! شهری که هر چه بخواهید دارد از جاذبه های تفریحی گرفته تا تاریخی و طبیعی! شهری با قدمت بسیار! شهری که البته هم برای آثار گردشگری بسیارش و هم به دلیل برکت وجود امام رضا (ع) این قدر مشهور و محبوب شده است.

 البته که آن طور که باید و شاید هم تمام زیبایی هاش شناخته نشده و هنوز جای زیادی برای بیش تر معروف شدن دارد ، و خوبه هنگام برنامه ریزی  تور مشهد از این شهر شناخت پیدا کنید ، مشهد آن قدر همه چیز تمام است که در یک دوره بحث پایتخت شدنش به میان امده بود! بماند که همین الان هم به عنوان پایتخت معنوی کشور شناخته می شود ، هم چنین قبلا و در زمان افشاریان و نادر شاه افشار به عنوان پایتخت کل کشور شناخته می شده است.

 مشهد به معنای محل شهادت است و به همین دلیل این نام را به خود گرفته! آب و هوای این شهر در تمام فصل ها تقریبا مطبوع است البته به غیر از زمستان آن هم تنها در دو ماه اول وگرنه آب و هوای مشهد در آخر زمستان و دیگر فصل ها عالی است! مشهد در مسیر جاده ابریشم قرار گرفته و در گذشته به همین دلیل مشهور بوده است. همگان از مشهد به عنوان یک مثلث طلایی دارای اثر های گردشگری طبیعی ، تاریخی و تفریحی یاد می کنند که همه جوره گردشگران را جذب و سرگرم می کند و همه چیز را برای آن ها فراهم می کند. پیشنهاد می کنیم حتما نام مشهد را در لیست سفرتان قرار دهید.

انتخاب مناسب شما

خوشحالیم که توانستیم این سه شهر را به صورت اجمالی معرفی کنیم تا در انتخاب یه سفر دل انگیز برایتان مفید باشد البته اصلا نگران نباشید چون در وب سایت آژانس فارا گشت کوروش کبیر کاملترین جزییات درباره سفر به این سه شهر و دیدنیهایشان آماده شده است ، با خیال راحت از وب سایت WWW.FARAGASHT.COM دیدن کنید و هر سوالی داشتید از کارشناسان تورهای داخلی فارا گشت بپرسید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قشم چابهار شهرهای توریستی تور مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»

آیدین تمبرچی کارگردان نمایش «آن برد» نوشته مشترک تمبرچی و مهدی زندیه که این روزها با استقبال قابل توجه مخاطبان در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر در حال اجرا است، درباره روند تولید این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: از سال ۹۵ به همراه مهدی زندیه درگیر نوشتن این متن شدیم اما زمانی طولانی آن را کنار گذاشتیم. در آن مقطع زمانی دست‌نویسی از متن تهیه شد تا با ۲ بازیگر در سالن کوچک مولوی روی صحنه برود ولی اثر به اجرا نرسید. بعد از چندین سال رجعت به متن «آن برد»، دست‌نویس جدیدی تهیه شد. از مهر سال ۱۴۰۲ بازنویسی متن را انجام دادیم و از اوایل دی سال گذشته نیز تمرین‌ها را شروع کردیم.

وی درباره اینکه آیا نمایش «آن برد» به شیوه کارگاهی تولید شده است یا خیر، توضیح داد: متن از پیش تهیه شده بود و تمامی ایده‌های کارگردانی در آن مدنظر قرار گرفته بود اما اسلوب‌هایی که منصوب به کار کارگاهی می‌شوند به شکل موقعیت نمایشی در اثر وجود دارند. در شیوه‌ای که «آن برد» را تولید و اجرا کردیم، مکان مدام تغییر می‌کند و زمان سیال است و اسلوب‌ها منصوب به کار کارگاهی است اما ما پیش‌تر به این ایده‌ها و موضوعات فکر کرده بودیم.

تمبرچی درباره دغدغه پرداختن به ایده مهاجرت در نمایش «آن برد»، یادآور شد: ایده مهاجرت دست‌کم برای قشر و نسل ما همیشه به عنوان یک امکان مورد توجه قرار می‌گیرد. در دست‌نویس اول «آن برد» نگاه به مهاجرت مثبت بود اما متن نهایی بر علیه مهاجرت شکل گرفت. در واقع در متن نهایی به شناخت عواقبتی که مهاجرت در پی دارد، پرداختیم. آنقدر موضوع مهاجرت زیرساختی و پیچیده است که فکر نکنم به این زودی‌های دغدغه آن برای نسل ما و طبقه متوسط جامعه برطرف شود.

کارگردان نمایش «آن برد» درباره استقبال قابل توجهی که مخاطبان از اجرای این اثر نمایشی دارند، بیان کرد: می شود ادعا کرد که قالب بازخوردهای مخاطب نسبت به نمایش خیلی مثبت و برای ما ارزشمند بوده است. تولید و اجرای نمایش سختی‌ها و پیچیدگی‌های فراوانی دارد که بازخورد غالبا مثبت مخاطبان از اجرا تنها نکته دلگرم‌کننده برای گروه ما است.

وی درباره اینکه چه ویژگی‌هایی در نمایش «آن برد» باعث جذب مخاطبان و همراهی آن‌ها شده است، تاکید کرد: با اینکه بازخورد مخاطبان غالبا مثبت است اما ما را غافلگیر کرد. مخاطب با موضوع «آن برد» به راحتی ارتباط می‌گیرد زیرا در زندگی خود و اطرافیانش با موضوع مهاجرت مواجه شده است. هر گروهی بیش‌تر دوست دارد که شیوه اجرایی‌اش مورد توجه مخاطب قرار بگیرد ولی صادقانه بخواهیم صحبت کنیم، موضوع «آن برد» مخاطب را جذب می‌کند. البته شاید فرم اجرای نمایش هم درست درآمده که مخاطب می‌تواند با موضوع ارتباط برقرار کند.

تمبرچی ادامه داد: بعد از پایان هر اجرا، غالب مخاطبان تحت تاثیر قرار گرفته و برخی نیز اشک می‌ریزند. بسیاری از مخاطبان بعد از پایان نمایش آنقدر منقلب هستند که نمی‌توانند صحبت کنند. فکر می‌کنم موضوع و فرم اجرایی کار توانسته با مخاطب ارتباط درستی را برقرار کند.

این کارگردان تئاتر درباره چالش‌های تولید و اجرای «آن برد» به لحاظ اقتصادی، تصریح کرد: چالش اقتصادی همیشه برای تئاتر وجود دارد و تنها با همراهی و حمایت همه اعضای گروه می‌توان این چالش‌ها را پشت سر گذاشت که خوشبختانه من از این همراهی و حمایت برخوردار بودم. ما تلاش کردیم به‌ویژه در طراحی صحنه به سمت ایده‌هایی برویم که کم‌ترین فشار مالی را روی گروه داشته باشد.

وی متذکر شد: مشکل اساسی این است که اکثر سالن‌های تئاتری در آن واحد میزبان ۲ یا ۳ گروه نمایشی هستند و این امر دپوی دکور را با مشکل همراه می‌کند. حتی اگر گروهی توان مالی ساخت دکور ایده‌آل خود را داشته باشد، سالن به عنوان میزبان چند گروه امکان دپوی دکور را ندارد.

تمبرچی اظهار کرد: امیدوارم شرایط برای تئاتر بهتر شود. البته احساس می‌کنم که شرایط در حال بهتر شدن است و اقبال مخاطبان هم نوید روزهای بهتری برای تئاتر ایران را می‌دهد.

وی در پایان سخنان خود درباره اینکه آیا اجرای نمایش «آن برد» تمدید یا در سالنی دیگر ادامه پیدا می‌کند یا خیر، گفت: ما تا ۲۱ اردیبهشت به اجرای «آن برد» ادامه می‌دهیم. صحبت‌هایی در گروه برای ادامه اجراها انجام شده و در حال مذاکره با تئاتر شهر هستیم که امیدوارم این اتفاق بیافتد.

نمایش «آن برد» با حضور مهدی زندیه و نیکو بستانی، ساعت ۱۸ در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

عکس از رضا معطریان است.

کد خبر 6097371 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • هاشمی: باید به استقلال وپرسپولیس کمک کرد تا از مسیرشان دور نشوند
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»