Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید پورمردان روز یکشنبه در این‌باره اظهار داشت: یگان‌های حفاظت محیط زیست شهرستان‌های ساحلی سیستان و بلوچستان با برنامه‌ریزی ماموریت‌های به روز، گسترده و چند لایه حفاظتی توانسته‌اند مسیر مهاجرت پرندگان شکاری را برای متخلفان زنده‌گیری پرندگان ناامن کنند.

وی با بیان اینکه در کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان در میان برخی از شیوخ عرب بازهای شکاری و پرنده هوبره از محبوبیت بالایی برخوردار هستند افزود: همین امر سبب افزایش تقاضا برای صید این پرندگان و قاچاق آن به کشورهای عربی به قیمت بسیار گزاف شده که این امر جمعیت پرندگان شکاری ایران را در معرض خطر انقراض قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: این استان به دلیل تنوع زیستگاه و آب و هوایی یکی از استان‌های دارای تنوع زیستی ویژه در کشور است که این ویژگی منطقه را در کانون توجه افراد سودجو در زمینه زنده‌گیری و قاچاق گونه‌های مختلف جانوری قرار داده است.

وی ادامه داد: شکارچیان در نوار ساحلی سیستان و بلوچستان که مسیر مهاجرت پرندگان شکاری است با کوخه‌نشینی و استفاده از طعمه زنده اقدام به بازگیری پرندگان مذکور در مناطق ساحلی می‌کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست سیستان و بلوچستان شکار پرندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدل سیستان و بلوچستان در شاخصه‌های توسعه صعودی است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در استان افتاده و معدل سیستان و بلوچستان در همه شاخصه‌های رشد و توسعه، صعودی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، رضا شریفی با اعلام این مطلب گفت: مردم سیستان و بلوچستان شیعه و سنی، فارس و بلوچ قدر سرزمین خود را دانسته و دلسوز این آب و خاک هستند ما نیز به عنوان مسئول باید قدردان این مردم باشیم و به آنان خدمت کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تیم اجرایی سیستان و بلوچستان برای جبران عقب ماندگی‌های استان یکدل و مصمم است. خوشبختانه در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در استان افتاده و معدل سیستان و بلوچستان در همه شاخصه‌های رشد و توسعه، صعودی است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: دشمن به دنبال ایجاد فضای ناامنی و دوقطبی از دهه 80 بود اما در شرایط کنونی شاهدیم که این تئوری با شکست بزرگی مواجه شده و مردم استان با همبستگی هر چه بیشتر به سمت تحول استان حرکت می‌کنند‌.

شریفی خاطرنشان کرد: همه برای جبران عقب ماندگی‌ها و توسعه استان یک ید واحد هستیم که این شاخصه ممتاز سیستان و بلوچستان است. در استان به شدت نیازمند کار تیمی هستیم، بنابراین باید با همپوشانی، فرایند توسعه در منطقه را سرعت ببخشیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید در سطح استان پیشران توسعه باشند تا دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت علمی استفاده کنند. نباید اجازه بدهیم تمرکز اجتماعی و مدیریتی ما بر هم بخورد، بنابراین لازم است به همگان نشان دهیم که سیستانی و بلوچستانی در کنار هم می‌توانند جریانساز باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید فرمانده سپاه بر کاهش تنش آبی سیستان و بلوچستان
  • معدل سیستان و بلوچستان در شاخصه‌های توسعه صعودی است
  • خسارت ۱۱۳ میلیاردی به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان